Over mij

De interesse in de Natuur, in de gezondheid, zie je terug in mijn begincarrière als medisch analist. Een periode volgde voor mijn moederschap van drie prachtige kinderen. Na een tijd ging ik het moederschap combineren met lesgeven en begeleiden van jonge leerlingen als docent wiskunde en mentor. Allemaal mooie ervaringen en toch miste ik iets in mijn leven. Yoga en meditatie werden onderdeel van mijn leven.

Met de kennismaking met Ayurveda, vielen alle puzzelstukjes van mijn leven op hun plaats. Ik ging verbanden zien en begreep hoe lichaam en geest zo onlosmakelijk verbonden zijn en dat ik zelf degene was die ervoor kon zorgen dat ik gezonder en gelukkiger kon worden. Ik heb vier jaar de HBO studie Ayurveda bij EISRA in Den Haag gevolgd en afgerond in 2016. De stage bestond uit 6 weken praktijk in PDI te Raiwalla in India. Zo ontstond mijn passie voor Ayurveda en deze wil ik graag delen. De op de unieke persoon afgestemde voeding en leefstijl, de abhyanga, de kruiden voor de vaak vage prille klachten kunnen hierbij helpen.

Ik wil je graag helpen door op een ayurvedische manier naar je leven te kijken, door een behandelplan of voedings- en leefstijladviezen voor jou. Of ervaar eens de abhyanga, de diepgaande ayurvedische massage met warme kruidenolie, die met aandacht gegeven wordt en lichaam én geest voeding en ontspanning geeft.

Je klachten en onbalans zullen stap voor stap verminderen en ook jij zult gezonder en gelukkiger worden. Namaste

Monique